Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
danica@looklab.dk
homesick@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Brug din tørshampoo rigtigt

 

Vidste du at du får mere udbytte af at bruge din tørshampoo lige efter hårvask, og ikke kun først når håret allerede er blevet fedtet?

Spray tørshampoo langs hele hårlinjen (det er her du rører håret mest med fingrene, som faktisk gør at det bliver fedtet)og i kronen midt ovenpå hovedet (her klasker håret hurtigere sammen.) Du  kan selvfølgelig fylde på med mere tørshampoo efter behov, men på denne måde har du forberedt håret mere på at bevare sin fylde og rene look.

Hvilken tørshampoo er din favorit?

Follow me on Bloglovin' | Instagram; @sarayoublush
INDLÆGGET KAN INDEHOLDE AFFILIATE LINKS

Skriv en kommentar

21 kommentarer til “Brug din tørshampoo rigtigt”

 1. Sofie Eilersen skriver:
  13. april 2012 kl. 08:51

  Jeg har længe overvejet, om jeg skulle investere i en tør-shampoo. Jeg har aldrig før brugt det, men efter jeg fik klippet page fedter mit hår så vanvittig hurtigt :-)

  Kig gerne forbi og deltag i min world wide give-away.
  http://www.sofiescloset.dk

 2. Nina skriver:
  13. april 2012 kl. 09:26

  Dette er et virkelig godt tip, tak for det! Har brugt tørshampoo i flere år på de dage, hvor jeg ikke vasker hår (hveranden dag), men det går først nu op for mig, at det er meget mere effektivt at bruge den i rent hår. Det prøvede jeg i går, og i dag ser mit hår væsentligt renere ud end det plejer.

  Mine favoritter er den blå tyske (takket være din blog Sara), Klorane (selvom jeg har oplevet flere defekte dåser, hvor indholdet bare forsvandt?!), Batiste (den originale) og den hvide Hair Powder fra Bumble and bumble. Tørshampoo er klart det hårprodukt, jeg absolut ikke ville kunne undvære. Har man fint hår, fedtet hud og pandehår på samme tid, er det et MUST.

  • Anne Mette skriver:
   13. april 2012 kl. 13:50

   Jeg oplever tit at min bliver ved med at stå og “puste” efter jeg har brugt den. Det hjælper lige at holde en finger over hullet efter man har sprayet, så stopper den :) Jeg har nemlig også prøvet at have en HELT tom dåse lige pludselig og jeg tror bestemt det var fordi den havde stået og pustet sig tom af sig selv.

 3. Mia Rytter skriver:
  13. april 2012 kl. 09:50

  Godt tip! Er det sundere for hovedbunden med tørshampoo end med almindeligt shampoo?

  • YouBlushskriver:
   14. april 2012 kl. 10:47

   Hej Mia, Ja, det kan man på en måde sige det er. Det er ikke godt for hverken din hovedbund eller dit hår at vaske hår hver dag eller for ofte. Vask dit hår 2-3 gange om ugen, og suppler med tørshampoo. KH sara

 4. Emilie Slotj skriver:
  13. april 2012 kl. 10:34

  Jeg har faktisk investeret i en tør-shampoo for et stykke tid siden (da alle syntes det var ååh så fantastisk, dette nye produkt), men den blev bare lagt lidt til side igen fordi jeg ikke kunne se hvordan det hjalp, men nu hvor jeg ved hvordan den skal bruges, kan det værre det hjælper hahahaha! :D

 5. Pernille skriver:
  13. april 2012 kl. 10:47

  Godt tip! Da jeg er mørkhåret er det lidt begrænset hvilke mærker man kan bruge, synes jeg.
  Jeg bruger pt Gun-Britts Star Dust (tror jeg den hedder?) og ellers har jeg brugt Lee Stafford Dry Shampoo… nogen gange har glambox.dk den.

 6. Natalie skriver:
  13. april 2012 kl. 12:05

  Ej det vidste jeg ikke tusind tak for det tip!
  Tjek gerne min blog http://agoodiebag.blogspot.com/senere idag kommer der en lækker giveaway!

 7. Isabella skriver:
  13. april 2012 kl. 14:19

  Lige nu bruger jeg den fra matas eget mærke.

  Ved du, om man behøver at vaske tørshampooen ud, elle rkan man blive ved med at springe en hårvask over? Ville man kunne bruge tørshampoo hveranden dag i en uge, og så kun vaske hår en gang om ugen? (går selvfølgelig i bad alligevel). Mit hår fedter nemlig stort set ikke, så spørgsmålet er bare, hvor længe ens hår kan tåle at have tørshampoo i?

  • YouBlushskriver:
   14. april 2012 kl. 10:49

   Det er slet ikke skadeligt at have tørshampooen siddende i håret. Hvis dit hår ikke fedter, kan du sagtens vaske hår 1 gang om ugen. Typisk dem med tykkere hår, har brug for at vaske hår mindre end dem med tyndere hår. KH sara

 8. Cecilie skriver:
  13. april 2012 kl. 14:58

  Tørshampo er altså et fantastisk koncept til en travl hverdag :)

  Jeg sværger personligt til TRESemmé Naturals. Den giver et perfekt mat look og masser af struktur og fylde til håret.

  • Lise D skriver:
   14. april 2012 kl. 15:11

   Den bruger jeg også – den er super :-)

 9. Amalie skriver:
  13. april 2012 kl. 16:07

  Batiste! Det er fantastisk til prisen. Plejer dog at hamstre det i lufthavnen, når jeg er i London, da det koster næsten 3 gange så meget i DK.

 10. clara maj skriver:
  13. april 2012 kl. 17:41

  Købte engang en tørshamppo, Far Johnathan Green Routine der har holdt mig i flere år nu! Det er pudder og børste i én, og den fungerer helt perfekt, hvis håret også lige trænger til et touch-up i løbet af dagen. den kan klart anbefales!

  den kan findes her : http://www.jonathanproduct.com/home.php?cat=288

 11. Anna skriver:
  13. april 2012 kl. 20:13

  Jeg bruger har én du viste herinde engang, fra Swiss-O-pair og ellers bruger jeg meget gerne GB Stardust som jeg synes er rigtig god.
  Tak for en inspirerende blog, kigger tit forbi :)

 12. Trins skriver:
  13. april 2012 kl. 23:20

  Bruger også den blå Frottee (det mest kiksede billede og et produkt der burde se ligeså lækkert ud som det virker), på 3.dagen. Jeg har fint hår til midt på ryggen og jeg plejede at skulle vaske hver 2. Dag, men nu kan jeg strække det til hver 3. Dag eller nogle gange hver 4.dag, hvis jeg går med håret i knold.
  Det bliver klart hurtigere fedtet når jeg har det løst. Piller åbenbart meget i det så.
  Jeg bruger Gun-Britts styling spray strong for at fiksere frisuren, som for mit vedkommende mest er en høj blød knold for tiden…
  Når vaskedag så oprinder så kommer man godtnok også på arbejde med shampooen for at få alt det pulver væk fra hovedbunden igen. Gee…

 13. Nanna graversen skriver:
  14. april 2012 kl. 20:33

  Jeg har hørt noget om at det er skidt for hovedbunden med tørshampoo

  er det så ikke endnu værre at proppe det i lige efter hårvask, fordi så får hovedbunden da slet ikke luft :)?

  xx Nanna

 14. herfra skriver:
  16. april 2012 kl. 14:57

  Jeg var glad for den tyske blå, men er begyndt at putte bagepulver i mit hår, da det er meget, meget billigere og har samme effekt :) Selvom det ikke er helt så nemt at fordele.

  • Kris skriver:
   28. juli 2012 kl. 23:10

   Åh det lyder ikke sundt med bagepulver ;-) Véd du at bagepulver har en ætsende effekt? Kan blandt andet bruges til at rense genstridig kaffe i gammel kaffekande der ikke kan tages med børste… Hmmm…

 15. Mie Mortensen skriver:
  4. oktober 2012 kl. 14:11

  Hej Sara!
  Skal håret være vådt, håndklædetørret eller tørt når man sprayer shampooen i håret?
  -glæder mig til at prøve det, for vasker mit hår hver dag for ikke at få fedtet hår..
  Smil fra Mie :)

 16. Joanie skriver:
  21. oktober 2012 kl. 23:03

  Jeg har to favoritter: Tony & Guy og Klorane :) De er begge rigtig gode og velduftende. Folk spørger mig tit, hvilken parfume jeg har på, når jeg bruger den fra Tony & Guy ;) Mit tip er, at det er en virkelig god idé at føntørre håret i stedet for at frottere det med et håndklæde, efter man har sprayet tørshampoo i. Det giver mere fylde og det hvide skær, nogle tørshampooer giver, forsvinder helt!

dryshampoo, hår, hårpudder, styling, tørshampoo